Persoonlijke AutoCAD training

Heeft u moeite met bepaalde functies en onderdelen van AutoCAD? Of denkt u meer uit AutoCAD te kunnen halen met persoonlijke coaching on-the-job? Dan zijn onze persoonlijke AutoCAD trainingen de oplossing voor u.

Maatwerk

Uw persoonlijke wensen, behoeften en vaardigheden staan centraal bij deze AutoCAD training op maat. Deze worden tijdens een oriënterend gesprek in kaart gebracht, waarna de trainer samen met u een geschikt training- of coachingstraject opstelt. U bepaalt dus zelf op welke onderdelen de nadruk ligt gedurende de training. De training volgt uw tempo en sluit aan op uw dagelijkse werkzaamheden.

Waar wordt de training gegeven?

Persoonlijke AutoCAD trainingen kunnen zowel bij u op locatie als bij Chain gegeven worden. Om de trainingen zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de projecten waar men aan werkt, kiezen veel deelnemers voor trainingen op eigen locatie, aan het bureau.

Lesmateriaal

Indien nodig stelt de trainer een specifieke syllabus samen. Daarin zijn de onderwerpen van de training uitgewerkt en is er ruimte voor het maken van aantekeningen. Na de training is deze syllabus als naslagwerk te gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig stelt Chain Academy tijdens de trainingen een laptop beschikbaar met bijbehorende trainingssoftware.

Officieel Autodesk Certificaat

Na het volgen van de training en het online invullen van een Autodesk evaluatie ontvangt u een officieel Autodesk certificaat.

Kosten persoonlijke AutoCAD training

De kosten voor een persoonlijke AutoCAD training zijn afhankelijk van het aantal dagdelen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in persoonlijke AutoCAD training? Meld u nu vrijblijvend aan. We nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.
U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen op telefoonnummer 010 31 33 200.