Grip op uw tekeningen en technische documentatie

Het beheren en up-to-date houden van de technische documentatie van installaties zoals plants, tunnels of vessels, is van cruciaal belang. Dit is specialistisch werk. Wij nemen dat werk graag uit uw handen. Door uw tekenwerk en document management bij ons onder te brengen bent u verzekerd van kwaliteit, continuïteit, overzicht en controle.

Technische documentatie onder uw regie in ons beheer

We voeren (2D en 3D) tekenwerk uit en kunnen het complete documentbeheer verzorgen. U bepaalt wat er nodig is, wij voeren het vakkundig uit volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We kunnen u ook adviseren bij het structureren en optimaliseren van uw processen op het gebied van documentbeheer.

Chain geeft grip

Met de volgende oplossingen helpen we u grip te krijgen op uw documentbeheer:

Wilt u meer inhoudelijke informatie? Bekijk dan onze engineering oplossingen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hecht u waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Breng uw tekenwerk dan niet naar het buitenland om het tegen lage kosten uit te laten voeren. In Nederland zijn tal van mensen die graag willen werken, maar een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Chain investeert in deze mensen en biedt ze de kans om, onder leiding en toezicht van ervaren projectcoördinatoren, te werken aan uw projecten.

De overheid stimuleert deze trajecten, hierdoor krijgt u professioneel tekenwerk tegen scherpe prijzen. We voeren het werk in Nederland uit, dat betekent: korte communicatielijnen, minder communicatieproblemen, minder fouten. De meest belangrijke reden is misschien wel dat u een belangrijke bijdrage levert aan de maatschappij.

Uw ambities zijn onze ambities

Heeft u behoefte aan grip op uw technisch tekenwerk en documentbeheer? Vindt u het een rustgevende gedachte dat dit werk in Nederland wordt uitgevoerd door de beste professionals? We nodigen u graag uit om samen met ons de knelpunten in uw processen te analyseren en daar een duurzame oplossing voor te vinden.

Wilt u met ons aan de tekentafel?

Neem contact op en vertel ons over uw ambities. We denken graag met u mee.

deel uw ambitie

De voordelen voor u op een rij

  • U krijgt professioneel tekenwerk tegen scherpe prijzen
  • Uw tekenwerk en documentbeheer wordt vakkundig uitgevoerd door ervaren professionals
  • U bent verzekerd van kwaliteit, continuïteit, overzicht en controle
  • U heeft grip op uw technische documenten en tekeningen