Onze project oplossingen

Projectdetachering

Onze professionals worden op projectbasis ingezet op uw project. Door onze intensieve begeleiding, opleiding en ondersteuning blijven onze professionals zich ontwikkelen en zijn ze op de hoogte van de laatste technieken en methodieken. Zo bent u verzekerd van het juiste kennisniveau en voldoende capaciteit om uw project succesvol af te ronden.

Projectteams

Het leveren van de juiste professional voor uw project is onze kernkwaliteit. Dat hoeft niet beperkt te blijven tot één professional, we kunnen ook complete projectteams leveren met het juiste kennisniveau voor uw project. Het inschakelen van projectteams voor werkzaamheden die buiten uw kerncompetentie vallen, levert u flexibiliteit op en geeft u de zekerheid dat deze taken goed worden uitgevoerd.

Personele Projectplanning

De continuïteit van uw personele bezetting op projecten is cruciaal. Wij ondersteunen uw in het vinden, behouden en ontwikkelen van de juiste project professionals. Met onze jarenlange ervaring in projecten zijn we uw partner in projecten.

Leveringsgarantie

Als u gebruikt maakt van onze projectmatige oplossingen en u wilt de garantie dat u te allen tijde kunt beschikken over een volledige bezetting. Dan is dit mogelijk, we maken hierover leveringsgaranties. Afspraak is afspraak.

ZZP bemiddeling

Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van goed gekwalificeerde, gemotiveerde zzp’ers die van meerwaarde kunnen zijn voor uw projecten. We brengen u graag in contact met de juiste zzp’er, op basis van uw specifieke vraag of behoefte. De administratieve verplichtingen nemen wij voor onze rekening. Heeft u al een pool van zzp’ers die werkzaamheden voor u verrichten, dan kunt u die bij ons onderbrengen. Wij huren ze in, zetten ze in en zorgen dat ze betaald worden. Door alle juridische en administratieve zorgen aan ons over te laten, bent u verlost van een veelheid aan contracten, documenten en correspondentie.

Consultancy

Betrek ons in een vroeg stadium bij uw project en laat ons meedenken over de planning, voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. We analyseren uw processen en geven u onderbouwde adviezen om uw rendement en kwaliteit te verbeteren.