Collega’s vertellen over hun wereld binnen Chain.

Er zijn Chain professionals in alle soorten en maten. Van schoolverlater tot senior, van junior Tekenaar tot senior Project Manager. Het zijn allemaal gedreven doorzetters, harde werkers en inventieve denkers. Met een praktische en daadkrachtige aanpak die leidt tot een oplossing of volgende stap.

Richard Bout

Projectleider
“Chain is geïnteresseerd in de persoon achter de professional. Ze bieden je mogelijkheden om je persoonlijk en inhoudelijk verder te ontwikkelen en je de ruimte te geven voor het invullen van mogelijke kansen.”

Ontwerper/Programmeur
“Door mijn jaren ervaring in de industriële automatisering, ben ik breed inzetbaar wat een veelzijdigheid aan werk met zich meebrengt. Werk dat Chain voor mij uitzoekt binnen het kader van mijn wensen.”

Werkvoorbereider
“Als werkvoorbereider sta je midden in het projectteam, hierdoor krijg je de kans om met verschillende mensen samen te werken. Elke dag is weer anders, waardoor ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga.”

Document Beheerder
“Als Document – en informatie manager bij Hoekse Lijn Spoorverlenging ben ik de vaak onzichtbare maar wel aanwezige spin in het midden van het web, het projectteam. Hierdoor heb ik veel contacten met verschillende mensen in diverse functies op allerlei niveaus. Dat en een dynamisch politiek en maatschappelijk getint project waarbij de mens ook centraal staat, maakt dat ik elke dag met een lach naar kantoor of de keet rij. Chain heeft het juiste project voor mij gevonden, ik heb plezier, ik leer en ik ontwikkel mezelf verder.”

Field-checker/Tekenaar
“Dankzij Chain mag ik bij de mooiste opdrachtgevers on site rondlopen om pijpleidingen in te meten en ze daarna te verwerken met AutoCAD. Wat wil je nog meer?”

Werkvoorbereider
“Ik vind het een fijn bedrijf om voor te werken. Ze zijn persoonlijk betrokken en zorgen er voor dat je persoonlijke ambities gerealiseerd worden. Ze bieden je scholing aan en stimuleren je ontwikkeling. Chain staat achter hun mensen.”