Chain is op zoek naar zelfstandig ondernemers die met haar het avontuur aan willen gaan.

Ervaren in het vak van arbeidsbemiddeling? Succesvol in het matchen van vraag en aanbod? Breng jij waardevolle relaties tot stand? Misschien herken je dat onbestemde gevoel beter te kunnen en te verdienen. Door bijvoorbeeld je eigen ambitie te realiseren als zelfstandige professional, met een hoog rendement van je eigen inspanning en inzet.

Partner@Chain is een samenwerkingsformule. Als zelfstandig ondernemer – wij noemen dat Partner@Chain – werk je vanuit huis of vanuit je eigen kantoor. Het Partnership is gebaseerd op de bereidheid om samen te werken aan een succesvolle formule binnen de arbeidsbemiddeling. Chain streeft naar een samenwerking die tot aanwijsbare resultaten leidt. Door deze samenwerking is het ondernemen een teamprestatie en sta je er niet alleen voor. Om je aan te sluiten bij Partner@Chain hoef je geen inleggelden mee te brengen maar is het de bedoeling dat je jezelf succesvol maakt als ondernemer. Chain faciliteert je daarbij.

Ambitie, doorzettings- & zelfsturend vermogen, lef, overtuigingskracht en commercieel talent. Ondernemen is letterlijk een werkwoord. Wat je er zelf niet in stopt, komt er zeker niet vanzelf uit. Maar andersom geredeneerd; met de juiste inzet sta je zelf garant voor een glansrijke carrière.

Beschik jij, bij voorkeur, over een commerciële achtergrond en enige jaren ervaring in de uitzend- en/of detacheringsbranche of in werving en selectie, dan vragen we je zeker te reageren. In de praktijk blijkt dat het succes grotendeels bepaald wordt door je persoonlijkheid, je drive en je ondernemerschap. Dus heb je geen ervaring maar ben je wel ondernemend, schroom niet en ga met ons het gesprek aan.

Ondernemen gaat niet vanzelf, maar actie geeft reactie! En hoe meer actie, hoe meer reactie je kan verwachten. Het is dan ook belangrijk om de volgende vragen te stellen;

Ben ik aantoonbaar succesvol in de dingen die ik aanpak?
Voel ik me thuis binnen een professionele organisatie? Ben ik concreet en doelgericht? Ben ik gericht op het opbouwen van duurzame relaties met mijn klanten, kandidaten en de mensen met wie ik samenwerk? Heb ik de discipline om structureel mijn markt te blijven bewerken?

Chain Technical Professionals heeft een aantal partners aan zich verbonden die ambitie, doorzettings- & zelfstartend vermogen, lef, overtuigingskracht en commercieel talent hebben. Ondernemen is voor de partners van Chain letterlijk een werkwoord. Wat zij er zelf niet in stoppen komt er ook zeker niet vanzelf uit. Maar andersom geredeneerd; met de juiste inzet staan ze zelf garant voor een glansrijke carrière. De partners van Chain zijn allemaal gedreven doorzetters, harde werkers en inventieve denkers veelal op tactisch en operationeel niveau. Met een praktische en daadkrachtige aanpak die leidt tot een specifieke toegevoegde waarde van kennis en kunde voor de partner en voor Chain.

Wil je weten hoe het is om partner van Chain te zijn? We stellen graag een aantal partners aan je voor:

Talent Management & Coaching
Chain neemt duurzame inzetbaarheid serieus. Een bedrijf dat zo duidelijk haar missie naleeft, daar wil ik mij aan verbinden. Daarom heb ik binnen Chain de uitdaging opgepakt om Talent Management verder vorm te geven. De aandacht voor talentontwikkeling bij technische professionals is voor ons vanzelfsprekend. Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Het is onze gezamenlijke missie om dat talent te ontwikkelen bij onze eigen medewerkers en bij onze opdrachtgevers en partners. Met Chain Talent Management investeren we daarom voortdurend in kennis, vaardigheden en gedrag. Omdat we talent ten volle willen benutten en het beste uit mensen willen halen. En dit gunnen we onze opdrachtgevers en partners ook. Ik heb als coach jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Ik ben gecertificeerd coach bij de School voor Coaching, en met mijn bedrijf is een gecertificeerd Center for Servant. Daar waar individuen, teams of hele organisaties vastlopen help ik mensen hun potentieel in kaart te brengen, ik geef hen zicht op de belemmerende patronen en help hen deze te doorbreken. Resultaat is mensen die beter in hun vel zitten, teams die prettiger met elkaar samenwerken waardoor zij effectiever en succesvoller zijn en organisaties die mooie resultaten behalen. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten. Ieder mens wil leven vanuit passie en plezier. Samen met Chain geven we mensen grip op hun ambities.

Recruiter
Sinds 1 oktober 2016 ben ik Partner@Chain. Ik vind het een uitdaging om professionals en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. De juiste man of vrouw op de juiste plek, daar wordt iedereen beter van. Chain Technical Professionals heeft mij, middels de samenwerkingsformule Partner@Chain, een mooie uitdaging geboden om als zelfstandig recruiter samen te ondernemen binnen de arbeidsbemiddeling. Hierdoor kan ik vanuit mijn kracht waarde toevoegen aan de dienstverlening van Chain en aan haar opdrachtgevers. Als Partner@Chain heb ik een prettige, succesvolle en resultaatgerichte samenwerking met Chain Technical Professionals weten op te bouwen en geeft deze formule Partner@Chain mij de vrijheid en flexibiliteit om te ondernemen binnen mijn persoonlijke en zakelijke ambities.

Zijn bovenstaande punten op je lijf geschreven en durf je de stap te maken naar een zelfstandig opererende onderneming? Heb je een businessplan en is er een goede match tussen onze cultuur en jouw manier van zaken doen, dan gaan wij graag de samenwerking met je aan!