Werken bij uitdagende opdrachtgevers aan ambitieuze projecten betekent dat je veel kennis en ervaring opdoet. Persoonlijke ontwikkeling waar je beter van wordt, daar geloven wij in. Bij Chain zijn we dan ook continu bezig om jouw groei mogelijk te maken, bijvoorbeeld door optimale begeleiding. Je wilt ervaring opdoen bij multinationals en gespecialiseerde bedrijven in uiteenlopende branches en op aansprekende projecten, maar daarbij ook kunnen rekenen op professionele coaching en opleidingen. Onze consultants bewaken de projectvoortgang en klanttevredenheid. Samen met jou zetten wij onze inzet om naar succes!

Wanneer je bij ons in dienst komt, leggen we jouw ambities vast in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Samen met een coach bepaal je welke route haalbaar is om invulling te geven aan onze gezamenlijke ambities. We spreken elkaar regelmatig over de voortgang en zetten maatwerktrainingen en opleidingen in als dat nodig of gewenst blijkt. Met jouw talent en inzet en met onze ondersteuning krijg je grip op je ontwikkeling en de projectdoelstellingen. Want succes behalen doen we samen.
In welke omgeving denk jij te kunnen groeien?

Chain biedt groeikansen in uiteenlopende branches en functies met prachtige en vaak specialistische projecten. Onze opdrachtgevers zijn bekende spelers in de wereld van Oil & Gas, Marine & Offshore, Chemical, Food & Pharma, Energy, Building Technology, Networks, Mobility en Construction & Civil.

Waar denk jij dat je kan groeien? Kies voor je eerste of volgende groeiontwikkeling en solliciteer bij Chain. Ontdek met ons waar jouw ambities en talenten liggen en hoe we die samen verder uit kunnen bouwen.

Werk aan je ambities, kom werken bij Chain!