Wij zijn Chain

Chain maakt ambities waar

Wij zijn Chain. Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Het is onze missie om dat talent te ontwikkelen. Om die ambities waar te maken. Want als je je ambities na kunt streven, dan ben je gemotiveerd. Dan heb je plezier in je werk en kom je tot betere resultaten.

Wij zijn technische professionals die zich graag laten uitdagen. We voeren niet alleen onze taken zo goed mogelijk uit, maar denken ook na over hoe het beter kan. Zetten een stapje extra voor een beter resultaat. We zien het grotere verband en nemen verantwoordelijkheid als we zien dat dingen beter kunnen. We investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden. Omdat we ons talent ten volle willen benutten en het beste uit onszelf willen halen.

We zijn breed inzetbaar en leveren toegevoegde waarde in projectmanagement, projectleiding, engineering, document control, werkvoorbereiding en uitvoering.

Samen aan de tekentafel

Samen ambities realiseren = Samen aan de tekentafelOnze opdrachtgevers zijn specialistische bedrijven met specifieke vraagstukken over kennis en capaciteit. We helpen ze grip te krijgen op planningen, kosten en de inzet van mensen. Gaan samen aan de tekentafel om processen, doelstellingen en knelpunten in kaart te brengen. We maken hun ambities tot de onze en bieden de ondersteuning die nodig is om die ambities te realiseren.

Hoe wij u kunnen helpen

Onze diensten zijn: 

  • Project services: Kennis en deskundigheid voor uw projecten 
  • Recruitment services: Verzekerd van het juiste talent voor uw organisatie 
  • Engineering services: Technische documentatie onder uw regie in ons beheer 
  • Talent Management: Verbeteren van kennis en vaardigheden van uw medewerkers

Heeft u behoefte aan grip?

Bent u actief in één van de marktsegmenten van Chain? Vragen uw projecten om gerichte ondersteuning van goed opgeleide professionals die direct inzetbaar zijn? Bent u benieuwd naar onze visie op uw kennis- en capaciteitsvraagstukken? Wilt u met ons aan de tekentafel? Neem contact op en vertel ons over uw ambities.