Op vrijdag 22 april werden meerdere technische studies van de Hogeschool Rotterdam verwacht in de aula voor de bedrijven dag 2022! Na een afwezigheid van twee jaar kon afgelopen vrijdag deze eindelijk weer van start. De studenten van de opleidingen technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek waren aanwezig en kwamen langs de 25 verschillende bedrijven uit de techniek. Zo ook langs de stand van Chain, waar collega’s Miro en Matthijs de jonge techneuten ontvingen.

Tweede, derde en vierde jaar studenten mochten hier kennismaken met de verschillende bedrijven. Zo konden de tweede en derde jaar studenten deze dag gebruiken voor het zoeken van een stage, en konden de vierde jaar studenten deze mogelijkheid gebruiken om wellicht een nieuwe uitdaging te vinden voor na hun opleiding. Zo hebben wij veel enthousiaste, leergierige maar ook nog zoekende studenten mogen ontmoeten die wij wat meer hebben kunnen vertellen over de mogelijkheden binnen hun vakgebied en wat Chain hierin heeft te bieden.

bedrijvendag HSR

Het lopen van je afstudeerstage is zeker een mogelijkheid bij Chain! Zo kan je als stagiair bij Chain aan de slag voor opdrachten bij veel aansprekende bedrijven in de utiliteit, infra, energie en industrie. Na het vinden van een opdrachtgever en een afstudeeropdracht die bij jou past als persoon ga je beginnen met je afstuderen. Hierna is het mogelijk om na je opleiding ook aan de slag te gaan bij dit project. Weet je nog niet helemaal wat je zoekt of is het toch niet helemaal wat bij jou past, dan is het natuurlijk ook mogelijk om met behulp van Chain een juiste match te vinden bij een andere opdracht!

Voor een starter die een nieuwe uitdaging zoekt kom je bij Chain bij Young Professionals terecht. Chain Young Professionals helpt je om jouw carrière met een vliegende start te beginnen of je te laten groeien naar de professional die jij wil zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw ambities gehoord worden en ontwerpen hier een passend ontwikkeltraject voor. Wij als Chain gaan duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers, zodat jij als professional op de juiste plek op het juiste moment zit. Met ‘on the job’ coaching en Chain Talent Management zorgen wij ervoor dat jij de juiste kennis en vaardigheden kan inzetten die op dat moment nodig zijn. Zo verbeteren wij het proces om grip op jouw ambities te krijgen. Hiermee creëren wij een perfecte match met de opdrachtgever.

Heb je de bedrijven dag gemist en zou je toch nog graag met Chain willen kijken waar de mogelijkheden liggen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via de button hieronder. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar wat voor projecten Chain allemaal draait, neem dan ook vooral een kijkje op onze wereld van Chain pagina, wellicht staat er nog iets leuks tussen! Je kan ook altijd een kijkje nemen tussen onze vacatures, waar functies worden uitgelicht waarin je je later wellicht kunt vinden.