Bij een nieuwe uitdaging hoort natuurlijk ook een sollicitatieproces. Maar hoe zit dat nu in elkaar? Wat kan je verwachten van Chain als bedrijf en waar moet je zelf rekening mee houden? In onderstaande tekst bespreken we alle in en outs van het sollicitatie proces bij Chain. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en kan je voorbereid beginnen aan een nieuwe uitdaging, wel zo’n fijn gevoel!

De eerste stap is te solliciteren door contact met ons op te nemen en je CV te sturen. Je kunt rechtstreeks reageren op een openstaande vacatures, een open sollicitatie sturen via de website of per e-mail of ons simpelweg gewoon bellen, wij zullen je altijd te woord willen staan. Onze consultants nemen het CV in behandeling en reageren zo snel mogelijk.

Het eerste contact is gelegd. Je hebt ons gesproken via de telefoon of misschien wel via LinkedIn. En wat gebeurt er nu? Zodra er van beide kanten interesse is, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Onder genot van een lekker bakje koffie en een mooi uitzicht bespreken we jouw achtergrond en interesses. Wat zijn jouw wensen in een functie? Wat vind je leuk? Samen kijken we welke functie(s) en wat voor soort bedrijven bij jou passen. In het kennismakingsgesprek bespreken en kaarten we het salaris en de arbeidsvoorwaarden ook al af, om duidelijkheid te verschaffen naar beide kanten en naar de opdrachtgever toe. Het is van belang dat er goed gekeken wordt naar wat jij wilt, kies je voor een deta-vast contract, detachering contract of zou jij het liefst gelijk in vaste dienst willen? Gemiddeld duurt een gesprek 1 uur. We nemen hier graag de tijd voor want het gaat tenslotte wel om jouw toekomst.

shutterstock_158522150

Na het kennismakingsgesprek hebben we een goed beeld van elkaar gekregen, waarna we gaan zoeken naar functies die goed bij jou passen. Ben je geïnteresseerd in een functie, dan nemen we contact op met de betreffende opdrachtgever. We spitsen je CV optimaal toe op de betreffende functie en sturen het naar de opdrachtgever, uiteraard alleen met jouw expliciete toestemming. Zo gaan wij opzoek naar een opdrachtgever die echt bij jou past!

Het leukste gedeelte van het sollicitatieproces, jouw nieuwe uitdaging! Als ook de opdrachtgever enthousiast is over jouw CV, dan ga je op gesprek. Voorafgaand ontvang je tips voor het sollicitatiegesprek en heb je een voorbespreking met je consultant. Deze gaat – als de opdrachtgever daarmee akkoord gaat – mee naar het gesprek en begeleid je in dit gesprek hoeveel je wilt.

Is het bedrijf na het gesprek positief en ben jij dat ook? Dan heb jij je droombaan gevonden! Alle partijen zijn overtuigd en je kan aan de slag bij onze opdrachtgever en je kan starten bij Chain. Je komt bij ons op kantoor om je contract te bespreken en kennis te maken met collega’s. Zodra je akkoord bent teken je het contract en ben je klaar om aan de slag te gaan bij de opdrachtgever vanuit Chain!

Weet je nu een beetje hoe het sollicitatieproces er bij Chain uitziet en lijkt het je leuk om een kennismakingsgesprek in te plannen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via de button hieronder. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar wat voor projecten Chain allemaal draait, neem dan ook vooral een kijkje op onze wereld van Chain pagina, wellicht staat er nog iets leuks tussen! Je kan ook altijd een kijkje nemen tussen onze vacatures, waar functies worden uitgelicht.