Binnen de utiliteit werkt Chain met verschillende diensten. Als eerste zijn er onze vaste medewerkers die op projecten worden ingezet aan de kant van de aannemer, ingenieursbureau of bij een eindklant.

Hiernaast neemt Chain ook zelf werk aan wat dan vanuit kantoor door ons wordt uitgevoerd. Denk hierbij aan het maken van nieuwe tekeningen of het aanpassen van bestaande, het opmeten van installaties, het actueel maken van documenten of het volledig overnemen van document beheerd.

Als laatste wordt Chain ook gevraagd door opdrachtgevers om te helpen hun eigen organisatie te laten groeien. Via een deta-vast constructie helpen wij van startup tot multinational om de juisten mensen op de juiste plek in te zetten.

De tekenaars, werkvoorbereiders, projectleiders en document controllers van Chain hebben in de afgelopen jaren aan mooie projecten mogen werken binnen de industrie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Het opnemen van de elektrotechnische installaties en reviseren van de technische tekeningen binnen de Wageningen Universiteit (WUR).
  • Klimaat@Home is een startup vanuit Remeha in de duurzame klimaattechniek. Chain is ingehuurd om de interne groei van technisch personeel binnen deze organisatie te realiseren.
  • Chain geeft vanuit kantoor of op locatie BIM / Revit trainingen voor zowel intern personeel maar ook voor klanten en opdrachtgevers.
  • Technisch beheer van het Groot Handelsgebouw te Rotterdam.
  • Engineering en tekenwerk voor datacenter projecten met als opdrachtgever SIEMENS

Lijkt dit je nu ook helemaal te gek en zou je ook wel mee willen helpen aan zo’n project. Twijfel dan niet om contact op te nemen via de button hieronder. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je nu meer interesse gekregen in de infra, neem dan ook vooral een kijkje op onze infra pagina, wellicht staat er nog iets leuks tussen! Je kan ook altijd een kijkje nemen tussen onze vacatures, waar soortgelijke functies worden uitgelicht.