Wat kan Chain voor jou betekenen?

Chain werkt als Projectenorganisatie in de Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek aan verschillende projecten op het gebied van Utiliteit, Infra, Industrie en de Energiemarkt.

De medewerkers van Chain werken vanuit een vast dienstverband aan complexe projecten en worden ingezet om hun kennis en kunde, brede inzetbaarheid en interesse en probleemoplossend vermogen.

Wie is Chain?

De ruim 40 specialisten van Chain Technical Professionals zijn veelal werkzaam als Tekenaar / (BIM) Modelleur, Werkvoorbereider, Projectleider, Electrical of Mechanical Engineer of een combinatie van van deze functies.

Naast het inzetten van de vaste medewerkers op locatie wordt op onze Projecten Afdeling werk aangenomen en vanuit ons kantoor op Rotterdam the Hague Airport uitgevoerd. Ook is Chain specialist in Document Control en System Engineering, waarbij wij meerdere opdrachtgevers ondersteunen en een adviserende rol aannemen.

De opdrachtgevers van Chain schakelen onze organisatie in om de kennis en kunde van onze medewerkers te benutten op complexe projecten op het gebied van Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde.

Wil jij meer weten over Chain?

Klik dan hieronder op een van onze 4 branches en bekijk meteen de vacatures en projecten die wij hierin hebben!