Wat verdient een Engineer aan salaris

Een belangrijk onderdeel van je baan is het salaris. Het salaris van een engineer ligt tussen de €2.600 en €3.100 voor een starter. Als engineer is het noodzakelijk dat je HBO denk en werk niveau beheerst. Meestal heb je een Hbo-diploma behaald maar dit kan ook door middel van werkervaring. Medior Engineers zijn over het algemeen al wat meer specialisten in hun vakgebied en het salaris kan verschillen per specialisatie en sector.

Salaris van een wat meer ervaren engineer ligt tussen de €3.500 en €4.500 bruto per maand. Een Senior engineer verdient nog meer en heeft een salaris tussen de €4.500 en €5.500. Hierdoor kan je salaris nog hoger uitkomen. Wil je weten wat het salaris is voor een bepaalde engineer vacature dan staat dat altijd erbij gemeld. Klik hier om alle engineer vacatures te bekijken.

Hoe kan je meer verdienen als engineer

Je wil graag meer gaan verdienen als engineer maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Om meer te verdienen als engineer zou je jezelf nog verder kunnen ontwikkelen in een leidinggevende rol of meer richting R&D bijvoorbeeld. Hierdoor kan je salaris nog hoger uitkomen. Specialisatie kan ook zorgen dat je meer gaat verdienen aan salaris. Denk aan mechanical engineer of engineer elektrotechniek. (kloppen de laatste 2 zinnen?)

Als engineer in Utrecht zijn er verschillende vacatures voor diverse specialisatief. In Utrecht kan je makkelijk in de infra bijvoorbeeld. (tekst aanvullen aub). Lees meer over werken in Utrecht.

Als engineer in Rotterdam heb je de kans om bijvoorbeeld op de haven te werken. In Rotterdam zijn er meer industrie gerichte banen te vinden. Toch heeft Chain een variatie aan vacatures voor engineers. Lees meer over werken in Rotterdam.

In Den Haag kan je voor Chain aan de slag in de utiliteit bijvoorbeeld. Een mooi voorbeeld van een functie in Den Haag is Mechanical engineer. Zo biedt Chain ook meerdere functies aan in Den Haag. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over werken in Den Haag.

Engineer vacatures