Chain is jouw (toekomstige) werkgever – detacheerder in de energie, utiliteit, infra en industrie. Wil jij werken aan een diversiteit van projecten als elektrotechnisch of werktuigbouwkundig professional, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werken bij Chain kun je op verschillende manieren doen; vanuit een vast dienstverband, op projectbasis of via een deta vast/werving & selectie constructie aan projecten bij een van onze aansprekende partners. Wil jij ervaring opdoen of juist jouw ervaringen delen, vanuit een diversiteit van projecten, in diverse omgevingen en op verschillende manieren, dan ben jij diegene die wij zoeken.

Constant jezelf kunnen ontwikkelen, op zowel kennis en kunde als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven namelijk in het talent en de ambitie van onze huidige en toekomstige medewerkers en willen daar graag aan bijdragen.

Of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt, al 10 jaar werkzaam bent in jouw vakgebied, of zelfs tegen je pensioen aanzit, wij hebben de volgende stap, project of uitdaging in jouw ontwikkeling, nu of in de nabije toekomst. Dat doen we met onze partners waarmee wij al jarenlang succesvol samenwerken.

Hierover gaan we graag het gesprek met je aan. Chain maakt daarin geen onderscheidt in leeftijd, kleur, religie of geslacht. Diversiteit en inclusiviteit staan al jaren hoog in onze waarden.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, dan komen wij graag met je in contact.