Wilt u graag goed voorbereid aan uw project beginnen? Niets aan het toeval overlaten en zekerheid hebben dat uw opdracht binnen de gestelde tijd en kosten wordt opgeleverd? Vraagt uw project om specifieke kennis en vaardigheden die niet in uw bedrijf aanwezig zijn? Of heeft u extra capaciteit nodig om uw project succesvol af te ronden? Dan zijn wij de partner die u zoekt.

We hebben veel ervaring met projecten in specialistische technische branches. Met die ervaring zorgen we dat u grip krijgt op planningen, kosten en de inzet van mensen. We nemen complete projecten aan of voeren ze in opdracht uit. Grotendeels onder eigen leiding en toezicht. We streven naar het maximale rendement en zijn in elke fase van uw project van toegevoegde waarde.

  • Projectdetachering
  • ZZP bemiddeling
  • Projectteams
  • Projectverantwoordelijkheid
  • Personele projectplanning
  • Consultancy

Werken met Chain geeft u grip op kwaliteitsborging, planning en budgetten. Kortom, u heeft grip op het rendement van uw project. U werkt met professionals die een stapje extra zetten voor het beste resultaat. Professionals die oog hebben voor het grotere verband. Die meedenken en verantwoordelijkheid nemen als ze zien dat dingen beter kunnen.

Spreekt dit u aan? We gaan graag met u aan tafel om samen de beste oplossing voor uw project te vinden. Neem contact op en vertel ons over uw ambities.

Projectdetachering
Onze professionals worden op projectbasis ingezet op uw project. Door onze intensieve begeleiding, opleiding en ondersteuning blijven onze professionals zich ontwikkelen en zijn ze op de hoogte van de laatste technieken en methodieken. Zo bent u verzekerd van het juiste kennisniveau en voldoende capaciteit om uw project succesvol af te ronden.

Projectverantwoordelijkheid
Als u gebruikt maakt van onze projectmatige oplossingen kunt u er vanuit gaan dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. We maken hierover duidelijke afspraken met u. Afspraak is afspraak!

ZZP bemiddeling
Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van goed gekwalificeerde, gemotiveerde zzp’ers die van meerwaarde kunnen zijn voor uw projecten. We brengen u graag in contact met de juiste zzp’er, op basis van uw specifieke vraag of behoefte. De administratieve verplichtingen nemen wij voor onze rekening. Heeft u al een pool van zzp’ers die werkzaamheden voor u verrichten, dan kunt u die bij ons onderbrengen. Wij huren ze in, zetten ze in en zorgen dat ze betaald worden. Door alle juridische en administratieve zorgen aan ons over te laten, bent u verlost van een veelheid aan contracten, documenten en correspondentie.

Projectteams
Het leveren van de juiste professional voor uw project is onze kernkwaliteit. Dat hoeft niet beperkt te blijven tot één professional, we kunnen ook complete projectteams leveren met het juiste kennisniveau voor uw project. Het inschakelen van projectteams voor werkzaamheden die buiten uw kerncompetentie vallen, levert u flexibiliteit op en geeft u de zekerheid dat deze taken goed worden uitgevoerd.

Personele Projectplanning
De continuïteit van uw personele bezetting op projecten is cruciaal. Wij ondersteunen uw in het vinden, behouden en ontwikkelen van de juiste project professionals. Met onze jarenlange ervaring in projecten zijn we uw partner in projecten.

Consultancy
Betrek ons in een vroeg stadium bij uw project en laat ons meedenken over de planning, voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden. We analyseren uw processen en geven u onderbouwde adviezen om uw rendement en kwaliteit te verbeteren.