De aandacht voor talentontwikkeling bij technische professionals is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn ervan overtuigd dat technische professionals zich graag laten uitdagen, dat ze hun taken zo goed mogelijk willen uitvoeren, en een stapje extra willen zetten voor een beter resultaat. Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Het is onze missie om dat talent te ontwikkelen bij onze eigen medewerkers en bij onze opdrachtgevers en partners. We investeren daarom voortdurend in kennis, vaardigheden en gedrag. Omdat we talent ten volle willen benutten en het beste uit mensen willen halen. En dit gunnen we onze opdrachtgevers en partners ook.

Door gebruik te maken van onze expertise investeert u in het talent van uw medewerkers en verhoogt u het kennisniveau van uw organisatie. Daardoor bent u minder afhankelijk van externe specialisten en behaalt u betere resultaten. Daarnaast is aandacht voor talent, gedrag en vaardigheden sleutel tot succes voor u en uw medewerkers. Dit doen wij met onze eigen experts door verschillende vormen van dienstverlening:

  • Training en opleidingen
  • Persoonlijke coaching
  • Workshops
  • (Job) coaching
  • Arbeidsparticipatie
  • Talentmetingen en assessments

Medewerkers die hun talenten inzetten, maken ambities waar. Met Chain Talent Management helpen wij u grip te krijgen op het talent en de ambities van uw mensen, team en organisatie.

Neem contact op en vertel ons over uw ambities.

U krijgt gemotiveerde medewerkers door perspectief op persoonlijke ontwikkeling. Uw organisatie krijgt een hoger kennisniveau. De samenwerking binnen uw (project) team verbetert. De duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie gaat omhoog en u krijgt een sterkere organisatie met betere resultaten.

Trainingen en opleiding
Technische professionals krijgen bij ons de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden blijvend te ontwikkelen. Zo verzorgen we bijvoorbeeld AutoCAD trainingen op elk niveau, van starter tot expert. Tekenaars, designers, engineers en andere CAD-gebruikers kunnen met deze trainingen hun AutoCAD-skills verbeteren, waardoor ze van meer waarde zijn voor uw bedrijf. Deze trainingen kunnen ook op locatie worden gegeven.

Persoonlijke coaching
Chain neemt duurzame inzetbaarheid serieus. Persoonlijke coaching is cruciaal voor de talentontwikkeling. Daar waar individuen, teams of hele organisaties vast lopen helpt persoonlijke coaching mensen hun potentieel in kaart te brengen. Zo krijgt u zicht op de belemmerende patronen en helpen wij u deze te doorbreken. Resultaat is mensen die beter in hun vel zitten, teams die prettiger met elkaar samenwerken waardoor zij effectiever en succesvoller zijn en organisaties die mooie resultaten behalen.

Inmiddels hebben we ter ondersteuning van onze dienstverlening een ESF-subsidie gekregen. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten. Ieder mens wil leven vanuit passie en plezier. Samen met Chain geven we mensen grip op hun ambities.

Workshops
Wij verzorgen regelmatig workshops voor onze eigen professionals en doen dat ook met plezier voor u. We brengen themagericht mensen bij elkaar om met en van elkaar te leren. Engineers, projectleiders, document controllers, werkvoorbereiders, designers, planners en inkopers komen met plezier naar onze workshops.

(Job) coaching
Bij jobcoaching zetten wij onze ervaren professionals in om uw medewerkers te helpen om naar een hoger niveau te groeien. De jobcoach komt naast uw medewerker te zitten en kan daardoor on the job zijn hard- of soft skills optimaliseren.

Arbeidsparticipatie
Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Ook van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Chain is gespecialiseerd in social return en investeert in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Al jaren leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op. We bieden ze de kans om onder leiding van ervaren professionals hun vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen. Dankzij deze aanpak hebben we al diverse mensen succesvol helpen integreren in het arbeidsproces.

We nodigen u graag uit om hieraan een bijdrage te leveren en de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Talentmetingen & assessments
Aan de hand van een beproefde methode brengen we in kaart welke kwaliteiten en talenten uw professionals in huis hebben en waar hun ontwikkelpotentieel ligt. We richten ons hierbij op zowel de hard- als de soft skills van uw medewerkers. Vervolgens leggen we ambities en groeidoelstellingen vast in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Hierin bieden we de begeleiding van een gecertificeerde coach. Op basis van uw behoefte verzorgen wij maatwerktrainingen en opleidingen.