De kwaliteit van uw medewerkers is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf. Heeft u moeite met het vinden van de juiste mensen of met de organisatie van uw huidige recruitment proces? Moet u te vaak nieuwe mensen aannemen omdat het verloop te groot is? Met Chain Recruitment Services bent u verzekerd van een optimaal recruitment proces en het juiste talent voor uw organisatie.

De vraag naar deskundig technisch personeel is groter dan het aanbod. Elke dag worden professionals benaderd om van baan te veranderen. Een strategische visie op recruitment en een excellente uitvoering zijn cruciaal om in die concurrerende markt het verschil te maken.

Wij hebben daar de afgelopen 27 jaar ons specialisme van gemaakt. Het vinden en binden van technisch talent is voor ons dagelijkse praktijk. We maken gebruik van de nieuwste en beste recruitment technieken. Die zetten we graag voor u in.

We bieden u de volgende oplossingen op het gebied van recruitment:

  • Werving & selectie
  • In-company recruitment
  • Outsourced recruitment
  • Talentmetingen & assessments
  • Coaching
  • Consultancy

Wilt u met ons aan tafel om uw recruitment strategie te ontwikkelen of te optimaliseren? Bent u op zoek naar een oplossing die de continuïteit van uw bedrijf op de langere termijn waarborgt? Wilt u gebruik maken van onze expertise om het beste talent te vinden voor uw organisatie?

Neem contact op en vertel ons over uw ambities.

U krijgt een strategische visie op recruitment en een excellente uitvoering. De inzet van de nieuwste en beste recruitment technieken. U heeft grip op de continuïteit in uw organisatie door lager verloop van medewerkers wat resulteert  het beste talent voor uw organisatie.

Werving & selectie
Heeft u een concrete vacature waar u de beste technische professional bij zoekt? Leg uw vacature bij ons neer en wij gaan dedicated voor u zoeken. Wij bieden zowel directe werving & selectie als detavast oplossingen.

In-company recruitment
Met in-company recruitment kunnen we uw hele recruitment strategie, tot en met de uitvoering, van u overnemen. Maar u kunt er ook voor kiezen slechts een deel bij ons neer te leggen. Door onze werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren maken we als het ware deel uit van uw organisatie. Daardoor zitten we dicht bij uw lijnmanagers en kan er snel geschakeld worden.

Outsourced Recruitment
Wij vinden snel het juiste talent voor uw organisatie. Aan de hand van de vraag die u bij ons neerlegt starten wij een sourcing traject. We gaan actief op zoek in netwerken en databases en maken gebruik van geavanceerde zoekmethoden om die mensen te vinden die niet actief op vacatures reageren. In dit traject hebben we intensief contact en betrekken we u bij het beoordelen en benaderen van de talenten.

Talentmetingen & assessments
De technische bagage van een kandidaat voor een functie in uw bedrijf is vrij eenvoudig na te gaan. Maar technische vaardigheden zijn niet de enige factor die bepaalt of iemand de juiste match voor u is. Persoonlijke talenten en energieniveau zijn zeker zo belangrijk. Wij hebben de tools om die factoren inzichtelijk te maken. Onze talentmetingen en assessments vormen de beste indicatie of iemand succesvol zal zijn in een functie. Hiermee kunt u veel energie en kosten besparen.

Coaching
Chain neemt duurzame inzetbaarheid serieus. Persoonlijke coaching is cruciaal voor het succes van de professional. Daar waar individuen, teams of hele organisaties vast lopen helpt coaching mensen hun potentieel in kaart te brengen. Zo krijgt u zicht op de belemmerende patronen en helpen wij u deze te doorbreken middels coaching, begeleiding en interventies. Resultaat is mensen die beter in hun vel zitten, teams die prettiger met elkaar samenwerken waardoor zij effectiever en succesvoller zijn en organisaties die mooie resultaten behalen.

Onze coaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten. Ieder mens wil leven vanuit passie en plezier. Chain geeft mensen grip op hun ambities.

Consultancy
Chain werft en selecteert al meer dan 27 jaar dagelijks de beste professionals. Heeft u problemen met het vinden van de juiste talenten? Of wilt u graag een advies om uw recruitment proces te verbeteren? Doe een beroep op onze ervaring. Wij denken graag met u mee.