Jouw persoonlijke talenten verdienen onze aandacht
Wij geloven er in dat ieder mens enorm veel kwaliteiten en talenten heeft. Deze vormen jouw sleutels tot succes. Als je weet wat jouw talenten zijn, hoe je ze verder kan ontwikkelen en maximaal kan inzetten, krijg je grip op je ambities en op je carrière. Dat is nu precies wat wij jou bij Chain bieden.

Chain Talentmanagement geeft je de kans je volledige potentieel te benutten. Zodat jij je onderscheidend kunt profileren in een inspirerende werkomgeving bij aantrekkelijke opdrachtgevers met uitdagende projecten en opdrachten.

Naast kennis, ervaring, motivatie en ambities zijn wij van mening dat talent de basis vormt voor succes en onderscheidend vermogen. Juist in de complexe omgevingen en de aansprekende projecten waar wij als Chain actief zijn.

Wij gaan samen met jou op zoek naar deze talenten en stimuleren je om je hierin verder te ontwikkelen.

Als je bij ons in dienst komt, ontdekken we aan de hand van talentmeting & assessments welke kwaliteiten en talenten jij in je hebt en waar jouw ontwikkelpotentieel ligt. We kijken tijdens deze meting naar zowel de hard- als de soft skills. Vervolgens leggen we jouw ambities en groeidoelstellingen vast in een Persoonlijk Ontwikkel Plan. Hierin wordt je begeleidt door een gecertificeerde coach. We spreken elkaar regelmatig over jouw voortgang en op basis van jouw behoefte volg je maatwerktrainingen en opleidingen. Met jouw talent en inzet, en met onze ondersteuning, krijg je grip op je persoonlijke ontwikkeling, je ambities en je toekomst.

Want succes behalen doen we samen!